A blog a hajátültetés, hajbeültetés iránt érdeklődőknek ad segítséget. Információk, érdekességek, minden ami hajbeültetés.

Professional Hair

Professional Hair

A hajbeültetés FUE módszerrel végleges megoldás a kopaszodásra. Az átültetett haj ugyanis ugyanúgy viselkedik mint a saját. Nem hullik ki mivel hormonvédett területről kerül át a felkopaszodott területre, így az védett a hajvesztést okozó hormonokkal szemben.

www.professionalhair.hu

+3620-950-1-650

Friss topikok

Címkék

balzsam (3) bio sampon (1) Brasil Cacau (1) citrom (1) cukor (1) Dahlke (1) David Beckham (1) dús haj (8) egészséges haj (18) egyenes haj (1) élesztő (1) eljárás (1) elrejt (1) érzékeny fejbőr (2) fejbőr (4) fényes haj (5) férfi szemöldök (7) festés (1) fésülés (1) foci (1) fonat (1) FUE (13) FUE2 (22) FUE2.-SafeSystem (22) göndörből egyenes (1) graft (20) gyógynövény (1) gyógyszer (3) gyors megoldás (1) haj (17) hajápolás (2) hajápoló termék (2) hajátültetés (23) hajbeültetés (25) hajdoktor (9) hajdörzsölés (1) hajegyenesítés (1) hajfesték (1) hajfestés (1) hajgarancia (20) hajgyógyászat (21) hajhullás (32) hajklinika (21) hajklinika. (3) hajkorona (8) hajlakk (1) hajmosás (7) hajműtét (18) hajnövesztő szer (8) hajorvos (10) hajpakolás (12) hajritkulás (19) hajrögzítés (1) hajszál (21) hajszárítás (1) hajszín (1) hajvasaló (1) hajvesztés (20) hajveszteség (20) hajzselé (1) haj öblítő (1) házi (1) házilag (1) hiányos szemöldök (4) hideg szárítás (1) hullám (1) hullámcsat (1) kalap (1) készítmény (4) kezelés (6) kipróbál (7) kiszáradt haj (1) konty (1) konzultáció (8) kopasz (24) kopaszodás (26) kopaszodik (1) kopaszodó (22) korona (1) korpásodás (1) lélek (2) lelki okok (2) megoldás (1) mellékhatás (1) méz (1) mítosz (6) nincs idő (1) női hajhullás (10) női hajritkulás (6) női kopaszodás (6) női szemöldök (5) normál haj (2) Nyilas Tibor (1) öblítés (1) öregedés (1) praktikák (11) probléma (1) professional hair (10) professional hair clinic (13) ritkulás (3) rögzítés (1) roncsolás (1) Ryan Giggs (1) Safe&Complex (3) Safe&Complex System (23) sampon (2) sampon készítés (1) sapka (1) sör (1) sport (1) sportoló (1) száraz haj (1) szemöldök (7) szemöldökbeültetés (7) szemöldök beültetés (7) szép bőr (1) szer (3) szilikon (1) sztár (1) táplálkozás (6) tápláló (1) tartós (1) természetes alapanyag (1) természetes hajrögzítés (1) tetoválás (1) tökéletes szemöldök (6) töredezett haj (3) vékonyodó haj (14) vékonyodó szemöldök (3) vékony szemöldök (2) vitamin (2) vitaminok (8) Wayne Rooney (1) zsíros haj (2) Címkefelhő

Nagyobb a hajhullásveszély a sportolóknál

2014.07.04. 16:49 PROFESSIONAL HAIR

Június óta egyre több szem tapad a TV képernyőre, hiszen megkezdődött a Foci VB. A futballrajongók nagy izgalommal várják a ma megkezdődő negyed döntőt, hiszen minden bizonnyal mindenkinek meg van a kedvenc csapata, akinek szurkol.

De nézzük meg a másik oldalt is! A focistáknak épp úgy keményen kell edzeni és gyakorolni, mint egy súlyemelőnek vagy bokszolónak. A tudása mögött kemény munka rejlik. A felkészülés és a koncentrált erőkifejtés hatására testüket nem várt hatások érhetik. Azokra a sportolókra ez különösen igaz, akik hajlamosak a kopaszodásra.

Bár a rendszeres testmozgás hozzá tartozik az egészséges életmódhoz, a sportolók edzését nem lehet összehasonlítani egy átlagember edzésével. Egyes fizikai tevékenységek hormonális változásokat idézhetnek elő, melyek a nők és az androgén kopaszodásra hajlamos férfiaknál hajhullást eredményezhetnek. Ez megfigyelhető a sportolók hajkoronáján is.

Mindez annak köszönhető, hogy a tesztoszteronnak fontos szerepe van a szervezetük koncentrációjában, energia-háztartásában, sőt még az izomzatban is. A tesztoszteron kölcsönhatásba lép a hajhagymákkal. Mivel a DHT felelős a hajhagymák gyengüléséért, nem csoda, hogy nagyobb esély van a genetikailag kopaszodásra hajlamos sportolóknál a hajhullásra. Klinikai kutatások arra jutottak, hogy főként a pörgős vagy, rövid, de intenzív sportágat űzőknél jellemző a megnövekedett tesztoszteron.

Szerencsére azonban az ilyen jellegű hajhullásra már meg van a megoldás. A FUE 2 Safe& System hajbeültetési mód segítségével könnyedén és sikeresen visszaállítható a vágyott hajkorona.

Köztudott például, hogy Wayne Rooney, a Manchester United csatára is beállt a kopaszodók táborába. Éppen ezért már kétszer is: 2011-ben és 2013-ban is átesett hajbeültetésen. Az első műtéten a kopasz felület eltüntetése, a második alkalommal pedig a dúsítás, illetve a még nem fedett terület befedése volt a cél. A műtét állítólag összesen kb. 9 millió forintba került. Rooney elmondása szerint el van ragadtatva az eredménytől.

 

rooney.png

 

Vagy nézzük meg hazánk egyik kimagasló egyéniségét, Nyilas Tibort, akit rendszeresen láthatunk szakértőként a televízióban. Az évek során többször is felvetették a kérdést, hogy hova lett a régi hajkoronája, mire ő csak ennyit felelt: ,, Tudjátok a rengeteg góltól amit bólintottam sajnos elkopott!” Számára fia hajbeültetése volt meggyőző és motiváló. Ekkor döntött a hajbeültetés mellet ő maga is. A kopasz felületre tarkójáról nyerték ki a hajtüszőket, vagy más néven graftokat.

Ryan Giggs is azok csoportjába tartozik, akiknek megkeseríti életét a hajproblémájuk. A veterán labdarúgó ugyanis egyre gyakrabban megy fodrászstúdióba, ahol már közel 2 millió forintot költött el azért, hogy sűrűbb legyen a haja. Ennek érdekében heti egyszer lézeres kezelésen kell részt vennie.

 Giggs.png

Akadnak azonban olyan sportolók is, akikre ráférne a hajbeültetés, de nem szánják rá magukat a beavatkozásra. A sok nő számára ellenállhatatlan David Beckhamnél például már láthatóak a kopaszodás első jelei: hajszálai elvékonyodtak, több helyen is látszik a fejbőre. Hogy fog-e a hajbeültetés mellett dönteni az csak később fog kiderülni.

Szólj hozzá!

Címkék: foci sportoló kopaszodás hajhullás kopaszodik hajbeültetés David Beckham Wayne Rooney Ryan Giggs Nyilas Tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeultetes-hajatultetes.blog.hu/api/trackback/id/tr676473573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása