A blog a hajátültetés, hajbeültetés iránt érdeklődőknek ad segítséget. Információk, érdekességek, minden ami hajbeültetés.

Professional Hair

Professional Hair

A hajbeültetés FUE módszerrel végleges megoldás a kopaszodásra. Az átültetett haj ugyanis ugyanúgy viselkedik mint a saját. Nem hullik ki mivel hormonvédett területről kerül át a felkopaszodott területre, így az védett a hajvesztést okozó hormonokkal szemben.

www.professionalhair.hu

+3620-950-1-650

Friss topikok

Címkék

balzsam (3) bio sampon (1) Brasil Cacau (1) citrom (1) cukor (1) Dahlke (1) David Beckham (1) dús haj (8) egészséges haj (18) egyenes haj (1) élesztő (1) eljárás (1) elrejt (1) érzékeny fejbőr (2) fejbőr (4) fényes haj (5) férfi szemöldök (7) festés (1) fésülés (1) foci (1) fonat (1) FUE (13) FUE2 (22) FUE2.-SafeSystem (22) göndörből egyenes (1) graft (20) gyógynövény (1) gyógyszer (3) gyors megoldás (1) haj (17) hajápolás (2) hajápoló termék (2) hajátültetés (23) hajbeültetés (25) hajdoktor (9) hajdörzsölés (1) hajegyenesítés (1) hajfesték (1) hajfestés (1) hajgarancia (20) hajgyógyászat (21) hajhullás (32) hajklinika (21) hajklinika. (3) hajkorona (8) hajlakk (1) hajmosás (7) hajműtét (18) hajnövesztő szer (8) hajorvos (10) hajpakolás (12) hajritkulás (19) hajrögzítés (1) hajszál (21) hajszárítás (1) hajszín (1) hajvasaló (1) hajvesztés (20) hajveszteség (20) hajzselé (1) haj öblítő (1) házi (1) házilag (1) hiányos szemöldök (4) hideg szárítás (1) hullám (1) hullámcsat (1) kalap (1) készítmény (4) kezelés (6) kipróbál (7) kiszáradt haj (1) konty (1) konzultáció (8) kopasz (24) kopaszodás (26) kopaszodik (1) kopaszodó (22) korona (1) korpásodás (1) lélek (2) lelki okok (2) megoldás (1) mellékhatás (1) méz (1) mítosz (6) nincs idő (1) női hajhullás (10) női hajritkulás (6) női kopaszodás (6) női szemöldök (5) normál haj (2) Nyilas Tibor (1) öblítés (1) öregedés (1) praktikák (11) probléma (1) professional hair (10) professional hair clinic (13) ritkulás (3) rögzítés (1) roncsolás (1) Ryan Giggs (1) Safe&Complex (3) Safe&Complex System (23) sampon (2) sampon készítés (1) sapka (1) sör (1) sport (1) sportoló (1) száraz haj (1) szemöldök (7) szemöldökbeültetés (7) szemöldök beültetés (7) szép bőr (1) szer (3) szilikon (1) sztár (1) táplálkozás (6) tápláló (1) tartós (1) természetes alapanyag (1) természetes hajrögzítés (1) tetoválás (1) tökéletes szemöldök (6) töredezett haj (3) vékonyodó haj (14) vékonyodó szemöldök (3) vékony szemöldök (2) vitamin (2) vitaminok (8) Wayne Rooney (1) zsíros haj (2) Címkefelhő

Még nem jutottál el a hajmosásig? Íme 6 frizura ötlet erre az esetre!

2014.07.11. 16:34 PROFESSIONAL HAIR

A frissen mosott haj csillogása, kellemes illata pozitív benyomást kelthet másokban. Igen ám, de mi van akkor, ha nem volt időnk hajunkat megmosni, mert különben elkéstünk volna a találkozóról vagy a munkahelyről? Nem kell kétségbe esni! Az alábbiakban bemutatunk 6 olyan frizurát, mely gyorsan, könnyedén elkészíthető, ráadásul még egy napig el tudod rejteni zsírosodó fürtjeidet.

1. Konty

konty.jpg

Az egyik legnépszerűbb hajköltemény, mellyel az utcán is gyakran találkozhatunk. Egyáltalán nem bonyolult, időt spórolhatunk meg vele és még csinosak is leszünk. Ha kicsit kócos hajból készítjük el, még nagyobbnak fog tűnni, mely jól fog mutatni. Mindössze annyit kell tennünk, hogy laza lófarokba összefogjuk hajunkat minél magasabban a fejünk tetején. Ezután csavarjuk be a tetejétől a végéig, majd tekerjük fel körbe. A kiálló hajszálakat hullámcsattal rögzítjük. Fontos, hogy n használjunk hajlakkot, mert már így is zsíros a hajunk, ne tetézzük.

2. Fonat

Ha nem frissen mosott a hajunk, elterelhetjük a figyelmet egy pillanat alatt erről egy szép fonattal. Mindegy, hogy milyen fonatot készítünk, franciát, hagyományost, vagy egyéb változatot, a hatás garantált. Egy dolog fontos ebben az esetben: ne szorosra fonjuk a hajat, inkább nagyobbnak, dúsabbnak látszódjon, így nem fog annyira csillogni a hajunk, és lapos sem lesz. Legkönnyebben úgy készíthetünk lazább fonatot, hogy miután elkészült, a kereszteződésekbe belenyúlva ujjunkkal kicsit széthúzzuk.

3. Hullámok, de azonnal

Amikor nem tudjuk megmosni hajunkat, gyakran lapossá válik frizuránk. Ilyenkor a legfontosabb, hogy tartást adjunk hajunknak. Mindössze 10 perc alatt megoldhatjuk a problémát. Ha a hajvégeket besütjük egy nagyobb hajsütővassal, a hajtövet kicsit megtupírozzuk, máris készen vagyunk. Itt azonban kénytelenek leszünk egy kis hajlakkal fixálni, amit elkészítettünk, különben kijönnek a hullámok a hajunkból és nevetségesen nézhetünk ki.

4. Korona

korona.png

Ez is egyike a gyakran elkészített hajaknak, így biztosan ismerős lesz számodra is. Laza fonat elkészítése után szépen körbetekerve, mint egy koronát, majd hullámcsattal rögzítjük. Rövidebb haj esetében érdemes két fonatot készíteni,és különböző oldalak irányába feltekerni. A fonatot feldobhatjuk valami apró kiegészítővel pl. színes virágokkal, csattal, szalaggal stb.

5. Csavart pántos haj

A különböző pántok alapból divatos kiegészítők a hölgyek körében. Ebben az esetben is segítségül hívhatjuk őket. Tegyél fel egy pántot hajad köré, majd körbe haladva a tincseidet egyesével fordítsd vissza, úgy, hogy a végeket a pánt alá rejted.

6. Kalap

kalap.jpg

Ha nincs kedved fodrászkodni, vagy menthetetlennek látod a hajadat, akkor marad a végső megoldás. Keressünk egy szép kalapot, mellyel elrejthetjük problémánkat, viszont csinosak lehetünk.

 

Ezen megoldások mindössze egy napig nyújtanak gyors megoldást. Amint tehetjük, mossuk meg hajunkat és csak végső esetekben alkalmazzuk ezeket a módszereket, ha tényleg nincs időnk, vagy halaszthatatlan dolgunk akadt.

Szólj hozzá!

Címkék: megoldás haj kalap hajmosás hullám korona konty zsíros haj fonat gyors megoldás nincs idő

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeultetes-hajatultetes.blog.hu/api/trackback/id/tr526500855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása