A blog a hajátültetés, hajbeültetés iránt érdeklődőknek ad segítséget. Információk, érdekességek, minden ami hajbeültetés.

Professional Hair

Professional Hair

A hajbeültetés FUE módszerrel végleges megoldás a kopaszodásra. Az átültetett haj ugyanis ugyanúgy viselkedik mint a saját. Nem hullik ki mivel hormonvédett területről kerül át a felkopaszodott területre, így az védett a hajvesztést okozó hormonokkal szemben.

www.professionalhair.hu

+3620-950-1-650

Friss topikok

Címkék

balzsam (3) bio sampon (1) Brasil Cacau (1) citrom (1) cukor (1) Dahlke (1) David Beckham (1) dús haj (8) egészséges haj (18) egyenes haj (1) élesztő (1) eljárás (1) elrejt (1) érzékeny fejbőr (2) fejbőr (4) fényes haj (5) férfi szemöldök (7) festés (1) fésülés (1) foci (1) fonat (1) FUE (13) FUE2 (22) FUE2.-SafeSystem (22) göndörből egyenes (1) graft (20) gyógynövény (1) gyógyszer (3) gyors megoldás (1) haj (17) hajápolás (2) hajápoló termék (2) hajátültetés (23) hajbeültetés (25) hajdoktor (9) hajdörzsölés (1) hajegyenesítés (1) hajfesték (1) hajfestés (1) hajgarancia (20) hajgyógyászat (21) hajhullás (32) hajklinika (21) hajklinika. (3) hajkorona (8) hajlakk (1) hajmosás (7) hajműtét (18) hajnövesztő szer (8) hajorvos (10) hajpakolás (12) hajritkulás (19) hajrögzítés (1) hajszál (21) hajszárítás (1) hajszín (1) hajvasaló (1) hajvesztés (20) hajveszteség (20) hajzselé (1) haj öblítő (1) házi (1) házilag (1) hiányos szemöldök (4) hideg szárítás (1) hullám (1) hullámcsat (1) kalap (1) készítmény (4) kezelés (6) kipróbál (7) kiszáradt haj (1) konty (1) konzultáció (8) kopasz (24) kopaszodás (26) kopaszodik (1) kopaszodó (22) korona (1) korpásodás (1) lélek (2) lelki okok (2) megoldás (1) mellékhatás (1) méz (1) mítosz (6) nincs idő (1) női hajhullás (10) női hajritkulás (6) női kopaszodás (6) női szemöldök (5) normál haj (2) Nyilas Tibor (1) öblítés (1) öregedés (1) praktikák (11) probléma (1) professional hair (10) professional hair clinic (13) ritkulás (3) rögzítés (1) roncsolás (1) Ryan Giggs (1) Safe&Complex (3) Safe&Complex System (23) sampon (2) sampon készítés (1) sapka (1) sör (1) sport (1) sportoló (1) száraz haj (1) szemöldök (7) szemöldökbeültetés (7) szemöldök beültetés (7) szép bőr (1) szer (3) szilikon (1) sztár (1) táplálkozás (6) tápláló (1) tartós (1) természetes alapanyag (1) természetes hajrögzítés (1) tetoválás (1) tökéletes szemöldök (6) töredezett haj (3) vékonyodó haj (14) vékonyodó szemöldök (3) vékony szemöldök (2) vitamin (2) vitaminok (8) Wayne Rooney (1) zsíros haj (2) Címkefelhő

3 módszer az egyenes hajért vasalás nélkül

2014.06.20. 20:21 PROFESSIONAL HAIR

Biztosan te is találkoztál olyan emberrel, vagy épp te magad vagy az, aki az egyenes hajból göndört, a göndörből pedig egyenest szeretne. Ezzel nincs is semmi gond, a módszerrel annál inkább. Nem csak a hajvasalóval, hajunk elégetésével van lehetőség elérni a kívánt hatást. Felesleges tönkretenni a hajat, mikor van más megoldás is!

A hajkímélő simító eljárással kiegyenesíthetjük hajunkat anélkül, hogy károsítanánk a szálakat. 3 olyan módszer is létezik mellyel vasalás nélkül is boldogulhatunk göndör tincseinkkel.

 

 1. Hullámcsatok

hullamcsat.jpg

A hő nélküli egyenesítő eszközök közé tartozik a hullámcsat, mely nagyon gyakran előkerül frizurakészítésnél. Ez hasznos lehet az egyenesítésél is.

Először is fújjunk egy kis vizet, vagy hajápolószert a hajunkra, hogy kissé nedves legyen a haj, így könnyebb lesz alakítgatni. Ha ez kész, kézzel simítsuk egyenesre a hajat, majd tűzzük meg hullámcsattal végig a hajat, hogy ne tudjon göndörödni. A hosszabb hajúak a lógó részt tűzzék körbe, ne legyen lógó része a hajnak. Ha az egész hajat feltűztük, fújjunk rá újra folyadékot, és hagyjuk 1 órát száradni ebben az állapotban.

Ezután szedjük ki a hullámcsatokat, majd fésüljük ki a hajat. Kezünkbe fújt hajhabbal vagy hajlakkal átfésülhetjük még egyszer kézzel a hajat a hosszantartó hatás érdekében.

 2. Szárítás hidegen

hajszaritas.jpg

Mosd meg a hajadat, ahogy szoktad, ápold, ahogy eddig is, majd a hajvégekre permetezz egy kis hővédőt. Ezután kb. 30 cm-es távolságból szárítsd meg hajszárítóval, úgy, hogy közben hajkefével fésülöd. Amikor félig száraz már a hajad, válts körfésűre, a fokozatot pedig cseréld le és így szárítsd tovább a hajat. Ha időd engedi, próbáld ki: - eredményesebb lesz az akciód-, csatold fel a hajad egy részét és tincsenként szárítsd.

 3. Brasil Cacau

Ha nehezen kezelhető a hajad, akkor ez neked való módszer. Ha ezt kipróbálod, garantáltan  elfelejtheted a hajvasalót pár hónapra, ráadásul a hajadat sem károsítod. Azt viszont tudnod kell, hogy nehezebben fogod tudni kezelni a hajadat ezután, ráadásul a Brasil Cacauval kezelt haj könnyebben zsírosodik. Ezek fényében dönts, hogy vállalod-e a módszer a tartós egyenességért.

Négy előnye viszont, hogy:

-          ellenáll a párának

-          csillogó fényt ad

-          gátolja a visszagöndörödést

-          haj egészségét visszaállítja

A módszer tulajdonképp egy hőre aktiválódó hajszerkezet megújító eljárás, mely hajtípustól függetlenül alkalmazható, 3 hónapos hatást biztosít.

Az eljárást az alábbi videó tökéletesen mutatja:

 

Ha teheted, figyelj oda a hajad egészségére. Ne válaszd önként hajad roncsolását, mert hajtöréshez, hajhulláshoz és további problémákhoz vezet. Előzd meg, hogy ,,fejfájást” okozz saját magadnak.

Szólj hozzá!

Címkék: haj hajegyenesítés roncsolás hajhullás eljárás hajvasaló egyenes haj hullámcsat hideg szárítás Brasil Cacau göndörből egyenes

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeultetes-hajatultetes.blog.hu/api/trackback/id/tr746392377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása