A blog a hajátültetés, hajbeültetés iránt érdeklődőknek ad segítséget. Információk, érdekességek, minden ami hajbeültetés.

Professional Hair

Professional Hair

A hajbeültetés FUE módszerrel végleges megoldás a kopaszodásra. Az átültetett haj ugyanis ugyanúgy viselkedik mint a saját. Nem hullik ki mivel hormonvédett területről kerül át a felkopaszodott területre, így az védett a hajvesztést okozó hormonokkal szemben.

www.professionalhair.hu

+3620-950-1-650

Friss topikok

Címkék

balzsam (3) bio sampon (1) Brasil Cacau (1) citrom (1) cukor (1) Dahlke (1) David Beckham (1) dús haj (8) egészséges haj (18) egyenes haj (1) élesztő (1) eljárás (1) elrejt (1) érzékeny fejbőr (2) fejbőr (4) fényes haj (5) férfi szemöldök (7) festés (1) fésülés (1) foci (1) fonat (1) FUE (13) FUE2 (22) FUE2.-SafeSystem (22) göndörből egyenes (1) graft (20) gyógynövény (1) gyógyszer (3) gyors megoldás (1) haj (17) hajápolás (2) hajápoló termék (2) hajátültetés (23) hajbeültetés (25) hajdoktor (9) hajdörzsölés (1) hajegyenesítés (1) hajfesték (1) hajfestés (1) hajgarancia (20) hajgyógyászat (21) hajhullás (32) hajklinika (21) hajklinika. (3) hajkorona (8) hajlakk (1) hajmosás (7) hajműtét (18) hajnövesztő szer (8) hajorvos (10) hajpakolás (12) hajritkulás (19) hajrögzítés (1) hajszál (21) hajszárítás (1) hajszín (1) hajvasaló (1) hajvesztés (20) hajveszteség (20) hajzselé (1) haj öblítő (1) házi (1) házilag (1) hiányos szemöldök (4) hideg szárítás (1) hullám (1) hullámcsat (1) kalap (1) készítmény (4) kezelés (6) kipróbál (7) kiszáradt haj (1) konty (1) konzultáció (8) kopasz (24) kopaszodás (26) kopaszodik (1) kopaszodó (22) korona (1) korpásodás (1) lélek (2) lelki okok (2) megoldás (1) mellékhatás (1) méz (1) mítosz (6) nincs idő (1) női hajhullás (10) női hajritkulás (6) női kopaszodás (6) női szemöldök (5) normál haj (2) Nyilas Tibor (1) öblítés (1) öregedés (1) praktikák (11) probléma (1) professional hair (10) professional hair clinic (13) ritkulás (3) rögzítés (1) roncsolás (1) Ryan Giggs (1) Safe&Complex (3) Safe&Complex System (23) sampon (2) sampon készítés (1) sapka (1) sör (1) sport (1) sportoló (1) száraz haj (1) szemöldök (7) szemöldökbeültetés (7) szemöldök beültetés (7) szép bőr (1) szer (3) szilikon (1) sztár (1) táplálkozás (6) tápláló (1) tartós (1) természetes alapanyag (1) természetes hajrögzítés (1) tetoválás (1) tökéletes szemöldök (6) töredezett haj (3) vékonyodó haj (14) vékonyodó szemöldök (3) vékony szemöldök (2) vitamin (2) vitaminok (8) Wayne Rooney (1) zsíros haj (2) Címkefelhő

A hajlakk a múlté, előtérben a természetes hajrögzítés

2014.08.01. 20:00 PROFESSIONAL HAIR

A korábbi évek nagy találmányai voltak a hajlakk és a hajzselé, melyek segítségével úgy rögzíthették az emberek a hajukat, ahogyan csak akarták. Égnek álló tüskék, búbos női frizurák, szokatlan hajköltemények, melyek tartósan megállnak a helyükön. Ezekre a csodaszerekre a mai napig rálelhetünk a boltok polcain. Kevesen tudják azonban, hogy ezek a termékek nem feltétlen tesznek jót a hajnak.

hajkoltemeny.png

A mindennapok során mindenki szeretné a legjobb formáját mutatni a világnak, ehhez az öltözék mellett hozzá tartozik bőrünk, valamint hajunk egészsége és szépsége. A nagy rohanásban sokszor a leggyorsabb megoldást választjuk, amely abban a pillanatban tökéletes mentőövnek tűnik, de nem jelenti azt, hogy hajunk is ennyire örül a választásunknak. A hajlakkokkal és hajzselével tökéletes tartást adhatunk hajunknak, azonban ezektől a szerektől könnyen kiszáradhat a haj, túlzott használattól pedig hajhullás is előfordulhat. Léteznek azonban olyan otthon is előforduló helyettesítők, melyek ugyanazt a célt szolgálják, táplálják a hajat kiszárítás helyett.

termeszetes alapanyag.png

Itt van például a sör, sokak kedvence, melyet itt is hasznosíthatunk. Hajmosás után vigyük fel a hajra, melytől csillogóvá válik a hajunk és tartást is ad a frizurának. Ha azonban nem szeretnénk erre a célra felhasználni, hanem inkább meginnánk, még mindig van másik választásunk. Nem kell hozzá más, csak egy kis meleg víz, méz - körülbelül egy teáskanálnyi-, egy kevéske kamillatea és ecet. Ezeket vegyítve olyan folyadékot kapunk, melyet ha felviszünk a hajra, könnyen tudjuk majd formálni, ráadásul gyönyörű fényt is kölcsönöz a hajnak anélkül, hogy ragadna. Egy másik formázási módot is választhatunk, ez pedig a tojásos kence, melyhez mindössze egy tojás fehérjére lesz szükségünk. Ezt kell a hajra felvinni. Hosszabb haj esetében természetesen növelhető az adag. De ha éppen nincs otthon tojás, akkor elővehetjük a konyha rejtekéből a cukrot, mely minden háztartásban megtalálható. Ha 2 evőkanálnyit feloldunk forró vízben, kb. egy csészényiben, akkor tökéletes lesz hajunk bedörzsölésére. Ennek veszélye, hogy a bogarakat könnyen vonzhatja majd cukorral mosott hajunk. Ha ezt elkerülnénk, akkor válasszuk a citromlevet, mely tökéletesen rögzíti a hajat.

Rengeteg olyan anyag létezik tehát, mely a saját háztartásunkban is megtalálható, így könnyen alkalmazhatjuk őket anélkül, hogy kárt okoznánk a hajunkban, mely hajhulláshoz is vezethet. Ne válasszuk a gyors megoldást időhiány miatt, mert ez csak rövid távú megoldás, amivel nagyobb kárt okozhatunk, mint azt gondolnánk. Válasszuk inkább a természetes alapanyagokat, hajunk meg fogja hálálni a gondoskodásunkat és odafigyelésünket.

Szólj hozzá!

Címkék: sör méz citrom tartós cukor rögzítés hajhullás hajlakk természetes alapanyag hajzselé hajrögzítés természetes hajrögzítés

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeultetes-hajatultetes.blog.hu/api/trackback/id/tr286566781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása