A blog a hajátültetés, hajbeültetés iránt érdeklődőknek ad segítséget. Információk, érdekességek, minden ami hajbeültetés.

Professional Hair

Professional Hair

A hajbeültetés FUE módszerrel végleges megoldás a kopaszodásra. Az átültetett haj ugyanis ugyanúgy viselkedik mint a saját. Nem hullik ki mivel hormonvédett területről kerül át a felkopaszodott területre, így az védett a hajvesztést okozó hormonokkal szemben.

www.professionalhair.hu

+3620-950-1-650

Friss topikok

Címkék

balzsam (3) bio sampon (1) Brasil Cacau (1) citrom (1) cukor (1) Dahlke (1) David Beckham (1) dús haj (8) egészséges haj (18) egyenes haj (1) élesztő (1) eljárás (1) elrejt (1) érzékeny fejbőr (2) fejbőr (4) fényes haj (5) férfi szemöldök (7) festés (1) fésülés (1) foci (1) fonat (1) FUE (13) FUE2 (22) FUE2.-SafeSystem (22) göndörből egyenes (1) graft (20) gyógynövény (1) gyógyszer (3) gyors megoldás (1) haj (17) hajápolás (2) hajápoló termék (2) hajátültetés (23) hajbeültetés (25) hajdoktor (9) hajdörzsölés (1) hajegyenesítés (1) hajfesték (1) hajfestés (1) hajgarancia (20) hajgyógyászat (21) hajhullás (32) hajklinika (21) hajklinika. (3) hajkorona (8) hajlakk (1) hajmosás (7) hajműtét (18) hajnövesztő szer (8) hajorvos (10) hajpakolás (12) hajritkulás (19) hajrögzítés (1) hajszál (21) hajszárítás (1) hajszín (1) hajvasaló (1) hajvesztés (20) hajveszteség (20) hajzselé (1) haj öblítő (1) házi (1) házilag (1) hiányos szemöldök (4) hideg szárítás (1) hullám (1) hullámcsat (1) kalap (1) készítmény (4) kezelés (6) kipróbál (7) kiszáradt haj (1) konty (1) konzultáció (8) kopasz (24) kopaszodás (26) kopaszodik (1) kopaszodó (22) korona (1) korpásodás (1) lélek (2) lelki okok (2) megoldás (1) mellékhatás (1) méz (1) mítosz (6) nincs idő (1) női hajhullás (10) női hajritkulás (6) női kopaszodás (6) női szemöldök (5) normál haj (2) Nyilas Tibor (1) öblítés (1) öregedés (1) praktikák (11) probléma (1) professional hair (10) professional hair clinic (13) ritkulás (3) rögzítés (1) roncsolás (1) Ryan Giggs (1) Safe&Complex (3) Safe&Complex System (23) sampon (2) sampon készítés (1) sapka (1) sör (1) sport (1) sportoló (1) száraz haj (1) szemöldök (7) szemöldökbeültetés (7) szemöldök beültetés (7) szép bőr (1) szer (3) szilikon (1) sztár (1) táplálkozás (6) tápláló (1) tartós (1) természetes alapanyag (1) természetes hajrögzítés (1) tetoválás (1) tökéletes szemöldök (6) töredezett haj (3) vékonyodó haj (14) vékonyodó szemöldök (3) vékony szemöldök (2) vitamin (2) vitaminok (8) Wayne Rooney (1) zsíros haj (2) Címkefelhő

Hogyan fessünk hajat házilag?

2014.05.16. 20:06 PROFESSIONAL HAIR

A hajfestés egyre népszerűbb manapság, mivel felfrissíti a külsőt, ráadásul az ősz hajszálakat is elfedi. Nem szükséges azonban azonnal telefont ragadni és csörögni a fodrásznak. Könnyedén elvégezhetjük a festést mi magunk házilag is. Az alábbi tippek betartásával egyszerűen megkaphatjuk a várt eredményt.

 

Színválasztás

haj_1.jpg

Mindenképp olyan színt válassz, ami illik a bőrszínedhez, szemöldöködhöz és az eredeti hajszínedhez. A világos bőrt a túl világos és a túl sötét színek sápadtabbá teszik. A kreolos bőrűeknek kerülendő a vörös és az arany árnyalat, mert sárgítják a bőrszínt. Maximum kétárnyalatnyit érdemes változtatni a hajon. Fontos tudnivaló, hogy a dobozon látott szín a valóságban mindig kicsit sötétebb lesz, így válasszunk színt.

 

Allergia teszt

A festés előtt érdemes tesztelni, hogy nem vált-e ki allergiás reakciókat a kiválasztott termék. Ha 24 órán belül nem következik be semmilyen váratlan negatív reakció, akkor nekikezdhetünk a festésnek.

 

Haj előkészítése

hajmosas.jpg

Festés előtt 1 nappal mossuk meg a hajat, hogy ne legyen koszos a fejbőr. Ha frissen mosott hajra visszük fel a festéket, előfordulhat, hogy csípni fogja a fejbőrt a védőréteg hiánya miatt. Ráadásul a sampon és a balzsam csökkentik a festék hatóerejét. Érdemes átfésülni is a hajat a szín felvitele előtt.

 

Fejbőrön maradó foltok

Ahhoz, hogy elkerüljük a festékfoltok megtapadását a fejbőrön, használjunk a hajvonalra hidratálókrémet vagy vazelin, mely gátolja a festék megtapadását.

 

Festéshez előkészület

A festéshez használjunk egy régi törölközőt, melyet nem sajnálunk, így nem leszünk festékesek. Kezükre pedig jöhet a gumikesztyű vagy egy vékony nejlon kesztyű.

 

Festéshez előkészület 2.

csésze.jpg

A festéshez műanyag tálat használjunk, ne fém tálat, mert az reakcióba léphet a festékkel.

 

Vágjunk bele!

Az ecset segítségével vidd fel a festéket. Oszd 4 felé a hajat, amivel nem foglalkozol, csatold félre. A festéket tincsenként kend egyenletesen, majd fésüld át a hajat egy ritka fogú fésűvel.

 

Masszírozás

A festék, amíg áll 1-2x masszírozd át a fejbőrödet, így nem szárad rá a festék, illetve a hajadon is egyenletes lesz az eloszlás.

 

Idő figyelése

ido.jpg

Fontos odafigyelni mennyi idő ír elő és betartani, mert a tovább fent hagyott festék roncsolja a hajat. A kevesebb idő pedig nem biztosít 100%-os fedést, vagy más színt ad.

 

Öblítés

Végül bő vízzel mosd át a hajad, majd habosítsd a hajfestéket. Addig mosd, míg színt ereszt. Zárásképp samponnal és balzsammal mosd meg a hajadat.

Szólj hozzá!

Címkék: haj sampon házilag festés hajszín balzsam hajfestés hajfesték öblítés

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeultetes-hajatultetes.blog.hu/api/trackback/id/tr716173756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása