A blog a hajátültetés, hajbeültetés iránt érdeklődőknek ad segítséget. Információk, érdekességek, minden ami hajbeültetés.

Professional Hair

Professional Hair

A hajbeültetés FUE módszerrel végleges megoldás a kopaszodásra. Az átültetett haj ugyanis ugyanúgy viselkedik mint a saját. Nem hullik ki mivel hormonvédett területről kerül át a felkopaszodott területre, így az védett a hajvesztést okozó hormonokkal szemben.

www.professionalhair.hu

+3620-950-1-650

Friss topikok

Címkék

balzsam (3) bio sampon (1) Brasil Cacau (1) citrom (1) cukor (1) Dahlke (1) David Beckham (1) dús haj (8) egészséges haj (18) egyenes haj (1) élesztő (1) eljárás (1) elrejt (1) érzékeny fejbőr (2) fejbőr (4) fényes haj (5) férfi szemöldök (7) festés (1) fésülés (1) foci (1) fonat (1) FUE (13) FUE2 (22) FUE2.-SafeSystem (22) göndörből egyenes (1) graft (20) gyógynövény (1) gyógyszer (3) gyors megoldás (1) haj (17) hajápolás (2) hajápoló termék (2) hajátültetés (23) hajbeültetés (25) hajdoktor (9) hajdörzsölés (1) hajegyenesítés (1) hajfesték (1) hajfestés (1) hajgarancia (20) hajgyógyászat (21) hajhullás (32) hajklinika (21) hajklinika. (3) hajkorona (8) hajlakk (1) hajmosás (7) hajműtét (18) hajnövesztő szer (8) hajorvos (10) hajpakolás (12) hajritkulás (19) hajrögzítés (1) hajszál (21) hajszárítás (1) hajszín (1) hajvasaló (1) hajvesztés (20) hajveszteség (20) hajzselé (1) haj öblítő (1) házi (1) házilag (1) hiányos szemöldök (4) hideg szárítás (1) hullám (1) hullámcsat (1) kalap (1) készítmény (4) kezelés (6) kipróbál (7) kiszáradt haj (1) konty (1) konzultáció (8) kopasz (24) kopaszodás (26) kopaszodik (1) kopaszodó (22) korona (1) korpásodás (1) lélek (2) lelki okok (2) megoldás (1) mellékhatás (1) méz (1) mítosz (6) nincs idő (1) női hajhullás (10) női hajritkulás (6) női kopaszodás (6) női szemöldök (5) normál haj (2) Nyilas Tibor (1) öblítés (1) öregedés (1) praktikák (11) probléma (1) professional hair (10) professional hair clinic (13) ritkulás (3) rögzítés (1) roncsolás (1) Ryan Giggs (1) Safe&Complex (3) Safe&Complex System (23) sampon (2) sampon készítés (1) sapka (1) sör (1) sport (1) sportoló (1) száraz haj (1) szemöldök (7) szemöldökbeültetés (7) szemöldök beültetés (7) szép bőr (1) szer (3) szilikon (1) sztár (1) táplálkozás (6) tápláló (1) tartós (1) természetes alapanyag (1) természetes hajrögzítés (1) tetoválás (1) tökéletes szemöldök (6) töredezett haj (3) vékonyodó haj (14) vékonyodó szemöldök (3) vékony szemöldök (2) vitamin (2) vitaminok (8) Wayne Rooney (1) zsíros haj (2) Címkefelhő

5 hajpakolás és öblítő, mely otthon is elkészíthető

2014.05.09. 17:02 PROFESSIONAL HAIR

A pakolások különös szereppel bírnak hajunk esetében is. Amellett, hogy megtisztítjuk hajunkat, tápláljuk is hajkoronánkat a felvitt anyagok által. Most bemutatunk 5 olyan hajpakolást, melyet otthon is elkészíthetsz könnyedén.

1)      Avokádóval a fejbőr nyugtatásáért

avokado.jpg
Szükséges:

-2 ek. búzacsíraolaj          

-1 tojás     

-fél avokádó (meghámozva, pürésítve)  

 

Először is egy mixerrel habosítsd fel a tojást. Ezután add hozzá az olajat és az avokádót és keverd simára. Azonnal használható.      

Használata: A hosszú hajat érdemesebb több részre osztani. A pasztát először a fejbőrödre vidd fel, majd haladj lassan a végek irányába, finoman belemasszírozva a kenőcsöt a hajba is. Ha felvitted az összeset, keress egy zuhanysapkát és hagyd fél órán át hatni. A pakolás eltávolítása úgy történik, hogy langyos vízzel átöblítjük a hajat, majd ápoló samponnal megmossuk hajunkat.      

2)      Fekete teás és zsályás hajöblítés     


zsalya.jpg

Szükséges:

-1 teáskanna forralt víz

-3 ek. zsálya         

-3 ek. fekete tea   

 

Ez az öblítésre szánt keverék jól kitisztítja hajunkat és fényessé varázsolja hajunkat.

Áztasd be a vízbe a fekete teát és a zsályát, majd hagyd hűlni.

Használata: Amikor kellőképpen beleázott, használjuk hajöblítésre, majd öblítsük ki langyos vízzel.      

 

3)      Hajöblítő paradicsomlével  

paradicsomle.jpg

Szükséges:
-1 pohár paradicsomlé           

-1 ek. kukoricaliszt    

 

Ez az öblítő képes visszaállítani hajad pH értékét, emellett könnyen kezelhetővé és fényessé teszi a hajat.

Első körben nedvesítsd be hajadat, majd jó alaposan fésüld ki, csomómentesre. Öntsd le vele a hajadat, majd hagyd hatni fél óráig, majd öblítsd le meleg vízzel. Ezután a teljes eltávolítás érdekében mosd meg hajadat jó alaposan.            

 

4)      Orosz hajpakolás     

orosz.jpg
Szükséges:

-2 tojássárgája (enyhén felverve)

-1 ek. olaj ( ez lehet sáfrányos szeklice, mandula, kókusz, dió)

-1 csepp illóolaj (citrom, rózsa, jázmin, rozmaring, szantálfa)

 

Ez a hajpakolás egy kicsit bonyolultabb, de megéri. Ettől hajad dúsabb lesz, gazdagabbnak hat és fényesebb lesz. A pakolás hatása hosszan tartó, az illóolaj illata pedig megmarad néhány mosás után is.       

Használata: Vizezd be ujjaidat, majd húzd végig a hajadon. Masszírozd bele fejbőrödbe és hajadba is ezt a keveréket. Ha ez megtörtént, csavarj fejed köré egy törölközőt és pihenj egy meleg helyen. Ajánlatos például venni közben egy forró fürdőt. A legideálisabb egy szauna lenne, de ez a megoldás is megteszi.          

A pakolást hagyd hatni minimum 1-2 órán keresztül, vagy akár 3 órán át. Ezután meleg vízzel öblítsd le a hajad, mosd meg bő samponnal és öblítsd le. Ha megfelelő mennyiségű sampont használtál, elég egy mosás. Ha nem, akkor jöhet az ismétlés.       


5)      Száraz hajvégekre

szaraz.jpg

Szükséges:

-56 g méhviasz

-650 ml desztillált víz

-14 ml trietanolamin

-236 ml sáfrányos szeklice vagy növényi olaj

 

Az olajat keverd össze a méhviasszal és egy kevés sztearinsavval. Melegítsd egészen addig, míg el nem kezd főni. Közben egy másik edényben melegítsd fel a desztillált vizet a trietanolaminnal.

Ha már kellőképpen melegek, akkor a vizes keveréket add hozzá az olajos keverékhez és kevergesd addig, míg kihűl.

Használata: Tegyél egy keveset az oldatból a tenyeredbe, dörzsöld össze kezeidet, majd masszírozva vidd fel a száraz végekre.

Szólj hozzá!

Címkék: hajszál fényes haj fejbőr hajkorona hajpakolás tápláló dús haj haj öblítő

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeultetes-hajatultetes.blog.hu/api/trackback/id/tr206144007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása