A blog a hajátültetés, hajbeültetés iránt érdeklődőknek ad segítséget. Információk, érdekességek, minden ami hajbeültetés.

Professional Hair

Professional Hair

A hajbeültetés FUE módszerrel végleges megoldás a kopaszodásra. Az átültetett haj ugyanis ugyanúgy viselkedik mint a saját. Nem hullik ki mivel hormonvédett területről kerül át a felkopaszodott területre, így az védett a hajvesztést okozó hormonokkal szemben.

www.professionalhair.hu

+3620-950-1-650

Friss topikok

Címkék

balzsam (3) bio sampon (1) Brasil Cacau (1) citrom (1) cukor (1) Dahlke (1) David Beckham (1) dús haj (8) egészséges haj (18) egyenes haj (1) élesztő (1) eljárás (1) elrejt (1) érzékeny fejbőr (2) fejbőr (4) fényes haj (5) férfi szemöldök (7) festés (1) fésülés (1) foci (1) fonat (1) FUE (13) FUE2 (22) FUE2.-SafeSystem (22) göndörből egyenes (1) graft (20) gyógynövény (1) gyógyszer (3) gyors megoldás (1) haj (17) hajápolás (2) hajápoló termék (2) hajátültetés (23) hajbeültetés (25) hajdoktor (9) hajdörzsölés (1) hajegyenesítés (1) hajfesték (1) hajfestés (1) hajgarancia (20) hajgyógyászat (21) hajhullás (32) hajklinika (21) hajklinika. (3) hajkorona (8) hajlakk (1) hajmosás (7) hajműtét (18) hajnövesztő szer (8) hajorvos (10) hajpakolás (12) hajritkulás (19) hajrögzítés (1) hajszál (21) hajszárítás (1) hajszín (1) hajvasaló (1) hajvesztés (20) hajveszteség (20) hajzselé (1) haj öblítő (1) házi (1) házilag (1) hiányos szemöldök (4) hideg szárítás (1) hullám (1) hullámcsat (1) kalap (1) készítmény (4) kezelés (6) kipróbál (7) kiszáradt haj (1) konty (1) konzultáció (8) kopasz (24) kopaszodás (26) kopaszodik (1) kopaszodó (22) korona (1) korpásodás (1) lélek (2) lelki okok (2) megoldás (1) mellékhatás (1) méz (1) mítosz (6) nincs idő (1) női hajhullás (10) női hajritkulás (6) női kopaszodás (6) női szemöldök (5) normál haj (2) Nyilas Tibor (1) öblítés (1) öregedés (1) praktikák (11) probléma (1) professional hair (10) professional hair clinic (13) ritkulás (3) rögzítés (1) roncsolás (1) Ryan Giggs (1) Safe&Complex (3) Safe&Complex System (23) sampon (2) sampon készítés (1) sapka (1) sör (1) sport (1) sportoló (1) száraz haj (1) szemöldök (7) szemöldökbeültetés (7) szemöldök beültetés (7) szép bőr (1) szer (3) szilikon (1) sztár (1) táplálkozás (6) tápláló (1) tartós (1) természetes alapanyag (1) természetes hajrögzítés (1) tetoválás (1) tökéletes szemöldök (6) töredezett haj (3) vékonyodó haj (14) vékonyodó szemöldök (3) vékony szemöldök (2) vitamin (2) vitaminok (8) Wayne Rooney (1) zsíros haj (2) Címkefelhő

Okosan a hajszárítóval!

2014.02.07. 17:28 PROFESSIONAL HAIR

Azt hiszem, nem állítok valótlanságot, ha azt mondom, hogy a fogmosás, evés, és tusolás mellett mindenkinek beletartozik a heti rutinjába - akár többször is- a hajmosás, illetve a hajszárítás is. Belegondoltunk már, hogy mennyi veszéllyel és későbbi kellemetlenséggel járhat, ha mindezeket a megszokott tevékenységeket helytelenül végezzük?

Hajszárításnál például, amikor közvetlen nagy hőnek tesszük ki a hajat, rendkívül óvatosnak kell lennünk, ugyanis ebben a helyzetben a legsérülékenyebb a haj a hő hatására megváltozott hidrogénkötések miatt. Az ideálisnál melegebb hőmérséklet roncsolja a haj szerkezetét: a hajszálak elkezdenek sérülni és megtörni. Gyakorlatilag a haj teljesen kiszárad. És mindez csak a kezdet! Sokkal nagyobb károk következhetnek, ha nem igyekszünk helyreállítani a hajat, amit figyelmetlenségünkkel és meggondolatlansággal tettünk tönkre. Lehet utána különböző trükköket és jó tanácsokat megfogadni, de az okos ember inkább elkerüli a bajt, és nem fő utána a megoldással a feje.

hajhullás,hajszárító.jpg

A túl meleg levegő azonban nem csak a hajszálakból csinálhat seprű kinézetet, hanem a fejbőrünknek sem kedvez. Ide is elérhet a kiszáradás, aminek a hatására a felső hámréteg leválhat. A haj száraz, erőtlen, fénytelen, és megviselt lesz, ami kellemetlen lehet. De bekövetkezhet a legrosszabb is: jelezve, hogy valami nincs rendben, elkezdhet hullani.



Ha nem szeretnénk problémákat magunk köré, akkor figyeljünk, hogy:

* Ne használjuk a hajszárító legnagyobb fokozatát: bár lehet, hogy előbb készen leszünk, de a kár, amit elérünk vele, sokkal több időt fog elvenni, mint amit megspóroltunk az elsietett hajszárítással.

* A nagy fokozat mellett szintén problémát jelent, ha minél közelebb tartjuk a hajszárítót, gyorsabb száradást remélve. Célszerű kicsit távolabb tartani, és folyamatosan mozgatni.

* Az is segíthet hajunkon, ha csak a fejbőrt szárítjuk meg teljesen, a hajszálakat pedig enyhén nedvesen hagyjuk, így nem érjük el a teljes kiszáradást.

Ha elkövettük a hibát, és elért a hajhullás, vagy súlyosabb a helyzet: a kopaszodunk, akkor ajánlatos az okát megkeresni, időben megállítani a folyamatot, melyben szakembereink szívesen segítenek! Klinikánk a személyre szabott tanácsadástól kezdve egészen a hajátültetésig, mindennel a  felmerült probléma megoldására törekszik.

Felhasznált források:

http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/test/2203/Hajapolas-roncsolas-nelkul 
http://www.ehow.com/about_5756961_dangers-ionic-hair-dryers.html
http://drinfo.hu/eletmod/szepsegapolas/88-Hajszárítás-káros-vagy-szükséges
http://thumb.webstockpro.com/iloveimages/lv0064005a.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kopasz hajszál kopaszodás hajhullás hajritkulás kopaszodó vékonyodó haj hajveszteség hajvesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeultetes-hajatultetes.blog.hu/api/trackback/id/tr135803997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása